E3: 2019 - A Microsoft konferencia

Idén is a Microsoft nyitja az E3-at, kíváncsian várjuk, hogy a cégóriás idén mivel készül az expóra, vajon bemutatkozik-e az új konzoljuk?

Hivatalosan az EA Play nem az E3-hoz tartozik (Gyakorlatilag viszont mégis), így az idei expót ismét a Microsoft nyitja. A magyar idő szerint 22:00-kor induló konferencián minden bizonnyal több új bejelentésre is számíthatunk, tippünk szerint a visszafelé kompatibilitási lista is bővül, de talán egy-egy nagyobb meglepetés leleplezés is várható és minden bizonnyal a következő generációs konzol nevéről is lehullik a lepel némi új információ társaságában.

A Live Stream alatt a tavalyi E3-nál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással a prezentációk alatt látható eseményekről. A chat 21:30-tól lesz belinkelve és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A tavalyi expóhoz hasonlóan az élő chat csak link formájában lesz elérhető, hogy külön ablakban tudjátok használni.

Nézd meg Xbox élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Microsoft konferenciáját később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért ha gond lesz a beágyazott lejátszóval, úgy az eseményt a következő oldalakon is meg lehet tekinteni:

A Live Chatet idén a Twitch oldala biztosítja nekünk, de csak regisztrált felhasználók tudnak majd írni oda. Emiatt javasoljuk, hogy az élő adás előtt egy gyors Twitch-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!