Darkspore: Bejelentés, képek és teaser

Unalmasnak találtad a Spore című játékban a lényed órákon át történő építgetését, vagy a mindennapos megélhetéshez szükséges tennivalókat? Szerettél volna mielőbb bekerülni a darálóba, és irtani az ellenséget? Ha a válasz igen, akkor a Darkspore lesz a te játékod. A stratégia a múlté, a Darkspore elsősorban a szerepjátékos elemekre építkezik.

A Maxis fejlesztette játékban ugyanis az lesz a feladatunk, hogy a Spore mintájára felépítsük a saját lényeinket, de közel sem olyan hosszadalmas és unalmas módon. Egy RPG játékokban megszokott karaktergeneráláshoz lesz leginkább hasonlatos a folyamat, melynek során a csapatunkat alkotó lényeket felszereljük mindazon képességekkel, melyekre szükségük lesz a harcok során. Az alábbi galériában találhattok pár ingame screenshotot a játékból:

Darkspore ingame képek

A lényeinket a pályák teljesítése során talált több ezer testrész felhasználásával állíthatjuk össze, illetve fejleszthetjük tovább, melyek mindegyike eltérő tulajdonsággal ruházza fel a karakterünket, így szinte lehetetlen lesz két teljesen egyforma hőst készíteni. Ha készen vagyunk, akkor csapatot alkotunk belőlük, és indulhat a móka. A Darkspore egy online akció-RPG játék lesz, melyben a loot-oláson, a karakter- és felszerelésfejlesztésen, valamint az ellenfelek irtásán lesz a hangsúly.

A játéknak lesz egyszemélyes, illetve maximum négy játékos által játszható kooperatív módja is. A játékos három egyedi kaszt és öt különféle genetikailag módosított hős közül választhat, így létrehozhatja a saját karaktereit. Ahogy haladunk előre a játékban, az újabb bolygókon egyre több és változatosabb ellenállásba ütközünk, és a csapatunkat alkotó hősöket is ennek megfelelően kell kiválogatnunk, hogy eséllyel vehessük fel a harcot az ellenséggel.

 

A Darkspore kizárólag PC-re fog megjelenni, 2011. februárjában.

Azóta történt

Előzmények