Cyberpunk 2077: Egyre valószínűbb a PS4 és XBOX One kiadás

Augusztusban már olvasható volt a CD Projekt RED által készített prezentációban, hogy a Cyberpunk 2077 című játékot PC mellett következő-generációs platformokra is fejlesztik. A cég üzleti fejlesztésekért felelős menedzsere, Rafal Jaki egy Polygon oldalnak adott interjúban elmondta, hogy a garantált PC kiadás mellett a következő-generációs konzolokra készített verzió is nagyon valószínű, ám egyelőre még nincs semmi bejelenteni valójuk ez ügyben.

Rafal Jaki elmondása szerint jelenleg 210 főből áll a CD Projekt RED azon csapata, akik a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 játékokat, valamint az azokat hajtó motort fejlesztik. Ebből 100-an alkotják a vörös csapatot (red team), akik a The Witcher 3-at készítik. Továbbá van egy kisebb, fekete csapat (black team), akik a Cyberpunk 2077-en dolgoznak, végezetül pedig egy harmadik, változó méretű csapat (sizeable) dolgozik a játékokat életre keltő REDengine 3 grafikus motoron.

A Cyberpunk 2077 legkorábban 2015-ben jelenhet meg, ha minden tervek szerint alakul. Az biztos, hogy lesz PC kiadás, de egyre valószínűbb a PS4 és XBOX One verzió is. A CD Projekt RED egyelőre a The Witcher 3: Wild Hunt című játékra helyezi a nagyobb hangsúlyt, ami jövőre jelenik meg PC, PS4 és XBOX One platformokra.

Azóta történt

Előzmények