Champions Online: ingyen hétvége

A Cryptic Studios az utóbbi időben két MMORPG-t is az útjára indított; a későbbi, a Star Trek Online a nevesebb játék (ez nemrég elérte a százezres előfizetői létszámot). Az előbb, 2009 szeptemberében kiadott Champions Online valószínűleg a kevésbé ismert a kettő közül itthon - ez egy szuperhősös MMO, ahol hősünk Millennium Cityt és lakosait védi meg Doctor Destroyertől és követőitől.

A Cryptic a játék indulása után lehetővé tette a játék kipróbálását egy demo segítségével - ezzel végigjátszhatjuk a tutorial küldetéssorozatot (egy idegen invázió visszaverését), maximum két karaktert hozhatunk létre és a 15. szintig fejlődhetünk. Viszont emellett azoknak is jár valami, akik egy ideje abbahagyták a játékot... A hétvégén, magyar idő szerint péntek 19 órától egészen hétfőn 19 óráig bárki, akinek van már lejárt Champions Online accountja, vagy egy demo account, szabadon hozzáférhet megkötések nélkül az összes tartalomhoz, ami a játékban elérhető. A játék kliense elérhető innen - értelemszerűen ha még nincs accountod, akkor a bal oldali "Sign up with the free demo" linkre érdemes kattintani.

Ennek oka egyébként az, hogy megérkezett a játék első ingyenes kiegészítője, a Revelation. Vibora Bay városa alatt rejtőzik Therakiel, aki félig angyal, félig démon - Lucifer lázadása idején nem volt hajlandó egyik oldalra sem állni, így a menny és a pokol is kivetette magából. Therakiel tudja, hogy hamarosan eljön a két birodalom végső csatája - és azt is, hogy ebben kulcsszerepe lesz egy Robert Caliburn nevű embernek. Aki Caliburnt irányítja, az fog győzni. És Therakiel sem a mennyet, sem a poklot nem kedveli igazán...

A kiegészítő trailere:

Azóta történt

Előzmények