CD Projekt: A The Witcher 2-nek még nincs vége

Jó hírünk van azok számára, akik szeretik a The Witcher 2: Assassins of Kings című játékot. A CD Projekt egyik munkatársa, Jan Bartkowicz ugyanis nemrég elárulta - bár szerinte ez nem egy bejelentés volt -, hogy a hamarosan érkező 2.0 patch megjelenésével még korántsem lesz lezárva a programhoz érkező fejlesztések sora.

Elmondása szerint legalább még egy nagyobb cím megjelenésére számíthatunk majd a The Witcher franchise kapcsán, azonban hogy most ez egy kiegészítő lesz a második részhez vagy esetleg finoman már a The Witcher 3 eljövetelére célzott ezen kijelentésével, egyelőre nem derült ki az interjúból.

"Természetesen még nem jelentünk be semmit. Elképzelhető, hogy később lesz - nem tudom, egy Witcher 3 vagy valami, ami lefedi a történetet, de erről jelenleg nem mondhatok és nem is tudnánk mit mondani. De valószínűleg ki fogunk adni majd hozzá pár dolgot a jövőben," - mondta Jan Bartkowicz. "Annyit mondhatok, hogy nem a 2.0 patch lesz az utolsó fejlesztés, amit kiadunk a játékhoz, jelenleg is azt tervezzük, hogy valamit még biztosan készíteni fogunk hozzá."

Az interjú során Jan Bartkowicz azt is elmondta, hogy függetlenül attól, hogy mikor kezdték el és fejezték be azt, a történetírók már a The Witcher 2 fejlesztése során megtették az előkészületeket egy esetleges harmadik rész elkészítéséhez.

Azóta történt

Előzmények