Borderlands 3 - Technikai bemutatót kaptunk

Közel egy évvel ezelőtt jelentette be a Gearbox, hogy készül a népszerű Borderlands széria 3. része, de kézzelfogható anyagokat eddig még nem láttunk a játékból. A GDC-n viszont végre látható volt egy aprócska részlet a programból, pontosabban egy tech demót mutattak be a fejlesztők.

[+]

A Borderlands 3 remélhetőleg még idén megjelenik, talán az E3-on már végre mozgás közben is láthatjuk a játékot, bár erre egyelőre nem utalt a Gearbox semmilyen szinten.

Azóta történt

Előzmények

  • Borderlands 3 - Nintendo Switch-re nem jelenik meg

    A Gearbox vezetője Twitteren válaszolt egy rajongói kérdésre, amelyből kiderült, hogy nem sok esély van arra, hogy Switchre is jöjjön az új rész.

  • December 1-jén leleplezi következő játékát a Gearbox

    Vajon végre bejelentik hivatalosan is a Borderlands széria legújabb részét, vagy csak a Bulletstorm felújításáról hullik le a lepel?

  • Battleborn videoteszt

    Az idei év egyik legjobba várt multiplayer FPS-ét mutatjuk be videós formában, beszélünk a küldetésekről, a zsákmányokról, és a legfőbb kérdésről: vajon fel tudott nőni a nagy elődhöz?

  • Battleborn teszt (Xbox One)

    Az univerzumban már csak egyetlen csillag pislákol, megmentésére pedig valószínűtlen társaság verbuválódott össze a Gearbox Software új lövöldözős játékában.