Bezár a Bizarre?

A zseniális Metropolis Street Racer majd a szintén remek Project Gotham Racing sorozattal a Bizarre beírta magát a játékok történelemkönyvébe, olyan játékokat tett le az asztalra amikre mindig emlékezni fogunk. Nem csoda hát, hogy 2007-ben az Activision szemet vetett rájuk. Azonban ez az üzlet eddig nem tűnik túl gyümölcsözőnek, ugyanis az egykoron fantasztikus játékokat készítő csapat csak egy Blurt és egy 007: Blood Stone-t tudott felmutatni, amik közel sem hozták az elvárt sikert. A szóbeszéd szerint ennyi elég is volt az Activision számára, hogy a csapatot leépítse és egyenként szerződést bontson annak tagjaival.

A pletyka kapcsán az Activision is megszólalt és ugyan nem erősítette meg konkrétan a hírt, de alátámasztotta a kétségeket. Elmondásuk szerint vizsgálják a lehetőségeket, amik között végső soron az eladás is felmerült.

Szomorú hír ez, de talán van egy jó oldala is. Ugye emlékszünk még rá, hogy a Microsoft épp fejlesztőket keres a PGR következő részéhez? Azt hiszem lenne helyük a csapatban a Bizarre fejlesztőinek.

Azóta történt

Előzmények