Alan Wake - már kétmillió fogyott belőle

A Remedy-nek úgy tűnik valóban jó döntése volt, hogy PC-re is kiadta az Alan Wake-et. A pc-s játékosok pedig ezúttal bizonyítottak, hogy kár rájuk sütni azt, hogy csak a warezzal játszanak. Történt ugyanis, hogy a Remedy megerősítette az Alan Wake eddig 2 millió példányban talált gazdára. Ebbe az adatban a korábbi Xbox360  és a mostani PC változat is beleértendő.

Azt ugyan nem árulták el, hogy melyikből mennyi fogyott, de ha megvizsgáljuk például a VGChartz adatait ott azt láthatjuk, hogy hozzávetőlegesen 1.1 millió fogyott konzolon, vagyis a PC-re körülbelül 900 ezer marad. Mindez pedig azt jelenti, hogy PC-n sokkal gyorsabban tudtak közel annyit eladni, mint Xbox360-on.

Örülünk a szép eredménynek, és bízunk benne, hogy még sok folytatást kapunk, legalább ilyen minőségben. A játékról számos tesztünk és bemutatónk készült. A játék xbox360-as verziójának előzetesét itt, a tesztjét pedig itt olvashatjátok. A PC változat írásos tesztjét erre olvashatjátok, a videotesztjét pedig itt nézhetitek meg.

Hamarosan az American Nightmare is górcső alá kerül egy videoteszt formájában.

Azóta történt

Előzmények