Akciófigyelő: Ingyen játékok a hétvégére (PC)

Az Eador. Masters of the Broken World mellett a Satellite Reign szerezhető be térítésmentesen, emellett Originről újra letölthető a Peggle.

A PC-s felhasználók az utóbbi hetekben számos remek játékkal lehettek gazdagabbak teljesen ingyen, és úgy tűnik, hogy ezt a hétvégét sem lehet megúszni ajándék programok nélkül. Három kisebb alkotást szerezhetünk be az elkövetkező napokban, amelyek között elsőként ott van az Originről ismét letölthető Peggle, amely az On the House program keretén belül lehet a miénk.

Steamen 5 éves lett az Eador.Masters of the Broken World, így születésnapi ajándékként a fejlesztők ingyen nekünk adják a programot, amelyet csak aktiválnunk kell profilunkra, utána véglegesen ott is marad. A harmadik játékot a Humble Store ajánlotta fel, itt a Satellite Reign című alkotást szerezhetjük be, megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint meglévő Humble Store-os fiókkal (ingyenes a regisztráció) kosárba tenni a programot és követni az utasításokat. (Steam fiókunkat össze kell kötni Humble Store oldalával)