Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető az X-COM: UFO Defense (PC,Retro)

Az ingyen játékoknak csak örülni lehet (még akkor is ha egy retro alkotásról van szó), így akiknek eddig valamiért kimaradt volna az 1994-ben megjelent X-COM: UFO Defense, azok most tehetnek vele egy próbát. A Humble Store-ból bárki megszerezheti ma estétől a MicroProse berkeiben készült programot, de sietni kell, ugyanis az akció csak limitált ideig él.

A játék megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint felkeresni a Humble Store oldalát, bejelentkezni (ingyenes a regisztráció), majd a Get it Free gombra nyomni. Miután összekötöttük a Store-t a Steam fiókunkkal (ha korábban az nem történt már meg), az ingyenes vásárlást követően a Library fülön a Keys résznél lesz olvasható a játék letöltőkódja. Ezt a szokásos módon a Steam kliensben lehet aktiválni majd.

Előzmények

  • XCOM 2 teszt (Xbox One)

    A PC-exkluzív új XCOM egy bő fél évvel később valahogy mégis létre tudott jönni Xbox-ra, hála a gyors technológiai fejlődésnek. Szerencsére konzolokon is jól muzsikál.

  • XCOM 2 teszt (PC)

    Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.