AC 4: Black Flag - Season Pass [Update: Wii U-ra nem lesz!]

[UPDATE]: Tegnap sajnos nem vettük észre - ezzel nem voltunk egyedül, a Polygon oldal figyelt fel rá -, hogy a Season Pass megjelenési listájában nem szerepel a Wii U platform. A Ubisoft ezt hivatalosan is megerősítette, bár indoklást nem fűztek a kihagyás okához. Mindenesetre, aki a Nintendo konzoljára szeretné megvásárolni a programot, az erre figyeljen.

[Eredeti hír]:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag című játékhoz szintén érkezni fognak DLC csomagok, melyeket elővételben megvásárolhatunk a Season Pass keretén belül. A Ubisoft közleménye szerint az összes alább felsorolt bővítmény napvilágot lát még jövő március előtt. Lássuk most a részleteket:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag Season Pass már a játék megjelenésekor megvásárolható lesz minden platformon. Aki beruház rá, az 20%-ot megspórol az eredeti árukhoz képest. Sőt, aki elővásárolja a Uplay Digital Deluxe Edition kiadást a Uplay Shopban, az további 5% kedvezményt kap a Season Passra (Bár árat eddig nem közöltek). A csomag az alábbi DLC-ket tartalmazza:

  • Freedom Cry: Adewale egyik kalandját mutatja be, aki rabszolgának született, majd a Jackdaw hajó fedélzetére került, ahol Edward Kenway kapitány második emberévé lépett elő. Tizenöt évvel később Adewale már képzett orvgyilkosnak számít, aki egy hajótörést követően Saint-Domingue szigetén (Haiti akkori neve) egyedül találja magát, legénység és felszerelés nélkül. A DLC-ben az ő bőrébe bújva teljesíthetjük saját küldetését.
  • The Exclusive Kraken Ship Pack – Csak a Season Pass tulajdonosai számára lesz elérhető, különféle kiegészítőket tartalmaz, melyek segítségével testre szabhatjuk a Jackdaw kalózhajót.
  • New ways to personalize the player’s pirate experience – További egyjátékos küldetések, fegyverek, kosztümök és egyéb gyűjthető dolgok.
  • More Multiplayer Mayhem – További multis karaktereket oldhatunk fel egy még színesebb és bővebb többszereplős játékélményhez.

A második videóban a PlayStation-exkluzív tartalmakat láthatjuk, melyek csak PS3 és PS4 konzolon lesznek elérhetőek. Ebben Aveline-t irányítva három küldetést kell megoldanunk, ami 60 percnyi extra tartalmat jelent. Lássuk most ennek a bemutatóját:

Végül pedig egy újabb videó, melyben a játék írója mutatja be nekünk a szabadon bejárható tengereket, melyen sok ütközetre és egyéb kihívásokra számíthatunk. Az interjú közben eddig nem látott játékmenet felvételek pörögnek, melyeken tengeri csatákat nézhetünk meg. Íme:

Az Assassin's Creed IV: Black Flag című játék megjelenése nálunk november elsején várható PS3-ra és XBOX360-ra. A PC verzió november 21-én aktiválódik Steamen, míg a PlayStation 4, XBOX One és Nintendo Wii U változatok november 22-től válnak elérhetővé.

Azóta történt

Előzmények