A Far Cry: Primal alap PC-s előrendelői a gyűjtői kiadást kapják meg

A Far Cry: Primal konzolos kiadása már pár napja elérhető, azonban a PC-s változatra még várni kell egy keveset. A játék hazai forgalmazója a PlayON egy meglepő bejelentéssel készült, amelynek az alap PC-s változat előrendelői biztosan örülni fognak. Lentebb olvasható a sajtóközlemény.

"A PlayON Magyarország Kft. ezúton fejezi ki köszönetét azon PC-s vásárlóknak, akik előre bizalmat szavaztak a Far Cry Primal-nak és legális forrásból rendelték elő a játék valamelyik PC-s kiadását.

Örömmel jelentjük be, hogy valamennyi magyarországi Far Cry Primal előrendelő, aki 2016.02.25. magyar idő szerint 12 óráig rendelte elő a termék PC-s Special Edition változatát a PlayON Magyarország partnereinél, a normál verzió helyett a játék gyűjtői változatát kapja bárminemű felár nélkül. Nem kell elkeseredniük a PC-s Collector’s Edition előrendelőknek sem, hiszen ők alacsonyabb, a Special Editionnel megegyező áron jutnak hozzá az előrendelt a Far Cry Primal gyűjtői kiadáshoz  partnereinknél."

Azóta történt

  • Far Cry Primal teszt

    Sokan mondják, hogy a Ubisoft játékai egyhelyben toporognak, nem tudnak újat mutatni, évről évre ugyanazt kapjuk más köntösben. Ezúttal végre újat is mutattak a 10 000 éves időutazás mellett.

  • Far Cry Primal videoteszt

    A Far Cry Primal mesterien repített vissza minket a prehisztorikus korszakba nyilakkal, dárdákkal, kövekkel harcolni és életben maradni a kegyetlen ragadozók uralta időkbe.

Előzmények

  • Far Cry Primal előzetes

    Már csak egy hónap van hátra és bunkósbottal, ágyékkötőben lopakodunk a szomszéd törzs sátraihoz, hogy agyonverjük őket. A Far Cry Primal visszarepíti a játékosokat a kőkorszakba.