Nyitott Battlefield: Hardline bétateszt PC-n

Az Electronic Arts, a DICE és a Visceral nyitottá tette a Battlefield: Hardline című játék PC-s bétáját, így mostantól bárki regisztrálhat rá a program hivatalos oldalán. Bár a fejlécben még "Closed Beta Signup" szerepel, de aki jelentkezik, az azonnal elkezdhet vele játszani. Természetesen Origin kliens és fiók szükséges a futtatásához, így mielőtt jelentkeztek, hozzatok létre egyet.

Ráadásul azok a PC-s felhasználók, akik regisztrálnak a bétára, az alábbi jutalmakat kapják/szerezhetik meg:

  • Azonnali hozzáférés a Battlefield Hardline bétájához
  • Exkluzív fegyver álca-festés a Battlefield Hardline játékhoz
  • Exkluzív célzó a Battlefield Hardline játékhoz
  • További Battlefield Hardline tartalmak
  • Egyedi, Battlefield 4 alatt használható dögcédula.

Ezeken felül a DICE különféle kihívásokat is állított a játékosok elé, melyeket a Battlefield: Hardline bétában kell teljesítenünk, újabb jutalmakért cserében. Ezek a következők:

  • Egy speciális harci csomag 10-es szinten: Biztosíts magadnak egy különleges harci csomagot (Special Battlepack) a végleges játék megjelenésére azzal, hogy a bétában eléred a 10. szintet (Ez a lehetőség a PC és PS4 verzióban is adott).
  • Oszd meg a játékot Facebookon 1000 dollárért: Engedélyezt a Facebook megosztást, amikor elindítod a Battlefield: Hardline játékot, vagy a játék Options menüpontjából, és szerezz magadnak 1000 dollár játékbeli pénzt, amit elkölthetsz extra fegyverekre és kiegészítőkre (Ez a lehetőség a PC és PS4 verzióban is adott).

A Battlefield: Hardline bétáját a megjelenés előtt mindenki kipróbálhatja, viszont a XBOX-tulajdonosok a PC és PS4 változattól eltérő verziót fognak kapni. A játék megjelenése október 21-én lesz, PC, PS3, PS4, XBOX360 és XBOX One platformokon.

Azóta történt

Előzmények