[Update]Nyereményjáték!

UPDATE 2: A nyertes Revolit. Gratulálunk! A nyereménnyel kapcsolatban kérlek írj nekem egy privátot!

UPDATE: Aki még szeretne gyorsan vegyen részt a játékban, délután 14:00-kor zárjuk. Még ma sorsolás! 2012.05.02.

A napokban útjára indítottuk a társasjáték rovatot, ami remélhetőleg sokak örömére lesz az elkövetkezendő időszakban. Hogy az öröm még könnyebb legyen úgy döntöttünk, hogy az első cikkünkben bemutatott Kiválasztottak kártyajáték kezdőcsomagját kisorsoljuk olvasóink között. Ez a csomag mindent tartalmaz ami szükséges lehet az induláshoz, így aki a tegnapi cikk alapján kedvet kapott, annak egy remek alkalom, hogy az ingyenes demópakli mellett egy ingyenes kezdőcsomagot is beszerezzen.

A feladat egyszerű, viszont a számunkra sokat jelentő. Tehát nincs más dolgotok, mint a hírhez tartozó topicban leírni, hogy mit szeretnétek látni ebben a rovatban. Fontos, hogy elsősorban nem társasjáték címeket várunk, hanem azt, hogy milyen stílusokat mutassunk be, milyen formában szülessenek a cikkek, legyenek-e hírek, írjunk-e rendezvényekről. Tehát ötleteljetek nyugodtan, és osszátok meg velünk ezeket az ötleteket, és kívánságokat, mi pedig egy szerény ajándékkal jutalmazzuk azt, akit kisorsol a gép a hozzászólók közül. A sorsolásba az kerül be, aki valóban kreatívan szól hozzá.

Azóta történt

  • Odalent: Kalandok a Mélyben - társasjáték bemutató

    Társasjáték rovatunk második részének alanya egy minden értelemben valódi társasjáték lesz, aminek óriási doboza és annak tartalma is tiszteletet parancsoló tényező. Ha pedig megismerjük a valódi mélységeit...

Előzmények