Nyereményjáték!

Alább olvashatjátok a játékkal kapcsolatos részleteket, amiből minden kiderül, hajrá és sok sikert!

Nagy nap virradt a fantasyfan.hu –ra, örömmel és büszkeséggel van szerencsénk bejelenteni az első nyereményjátékunkat!:) Úgy gondoltuk, hogy mindenki jobban örül annak, ha ki-ki a maga ízlése alapján választhatja ki a nyereményét, ezért aztán vásárlási utalványokat fogunk kisorsolni, méghozzá 2x5000 Ft értékben (tehát rögtön két nyertesünk is lesz!).

konyvudvar.net volt olyan jó fej, hogy szponzorálja a játékunkat (ezúton is köszönjük!), gondolom a "mecénás" nevéből már sejtitek, hogy könyvekre válthatjátok be az utalványt. Szerencsére a Könyvudvar kínálata igen széles skálán mozog, így kedvetekre mazsolázhattok a kategóriák között, nem kötelező fantasy/sci-fi vonalon mozogni. Sőt, mivel a partnerünk szlogenje, „A város legolcsóbb könyvesboltja” nem csak humbug (csak egy példa: Raoul Renier: A kárhozott -290 Ft, vadiújként), ebből az 5000 Ft-ból bizony kellemesen be lehet náluk vásárolni!:) Ráadásul a vásárlási utalvány egy teljes éven át felhasználható marad, szóval a tatár sem fog hajtani. No de ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk, hogy miképp nyerheted meg az utalványok egyikét!

A nyereményjáték részvételi feltételei:

Minden regisztrált fantasyfan részt vehet a nyereményjátékon, aki a következő három egyszerű kérdés mindegyikére jól válaszol (segítségképpen tippet is adunk, gyakorlatilag pár perc alatt összeszedheted a válaszokat, ne légy hát rest megtenni!)!

1. Hány db. könyvkategória található a konyvudvar.net honlapon? (segítség: ellátogatsz a honlapra, rányomsz a "Könyvkategóriák" nevű menüpontra és megszámolod..;])

2. Közel hány éve üzemel a Könyvudvar? (segítség: ellátogatsz a honlapra, és rányomsz a "Rólunk" nevű menüpontra, a válasz ott lapul.)

3. Hogy hangzik a Könyvudvar szlogenje?

A válaszokat a nyeremeny@fantasyfan.hu email címre várjuk, az emailben a jó válaszok mellett fel kell tüntetned a fantasyfanos nickedet, és a valódi nevedet (az utalvány névre szóló) is, valamint a Gamepodos nickedet (ha van, lásd a következő bekezdést!)! Egy regisztráció egyszer játszhat, a játékban természetesen nem vehetnek részt a FantasyFan, a Gamepod vagy a Könyvudvar munkatársai.

Figyelem a nyerési esélyeidet nagymértékben javíthatod!

A dolog nagyon egyszerű, oldalunk tagjai aktivitásoktól függő mértékben pontokat gyűjthetnek, s így újabb és újabb rangokat érhetnek el. Friss regisztráltként „zöldfülű kalandozó” leszel, s mint ilyen, a neved egyszer fog bekerülni a virtuális kalapba. Egy icipici aktivitással máris eléred majd a „kétbalkezes szörnyvadász” titulust, ezzel megduplázod az esélyeidet, hiszen így kétszer kerülsz a kalapba! Ha tényleg nagyon szeretnél nyerni, akkor a 3 hét alatt eléred a „Birodalmi zászlófoltozó” rangot is, s igen, jól gondolod, ígymár háromszor fog a neved a kalapba kerülniHa a barátainknál, azaz gamepod.hu-n IS van regisztrációd, és ezt feltűnteted az emailben még egy "slotot" szerzel, tehát összesen, maximálisan 4x kerülhetsz a kalapba! *A FantasyFanos regisztráció mindenképpen kötelező, a gamepodos reg önmagában nem elég, csak bónusz esélyre jogosít fel!

Példa egy emailre:

Nevem: Gipsz Jakab

FantasyFanos nickem: Valami

Gamepodos nickem (ha van): Valami

Válasz1

Válasz2

Válasz3

A beküldési határidő: 2011.augusztus.9 délelőtt 10 óra, tehát 3 teljes hét áll a rendelkezésedre! Bármikor elküldheted a jó válaszokat, a zárás után rendeljük a nickekhez a szinteket, így ha pl. első szintűként küldöd el a választ, de a zárás pillanatában már hármas szintű vagy, természetesen háromszor fog a neved szerepelni a kalapban! A nyerteseket emailben értesítjük, illetve az oldalunkon is kihirdetjük. Amennyiben a nyertesek valamelyike három napon belül nem jelentkezik a nyereményéért, újból sorsolunk!

A beérkezett információkat nem tároljuk, nem használjuk fel semmilyen célra, harmadik fél számára sem adjuk ki, a sorsolást követően megsemmisítjük az adatokat!

*Rövid bemutatkozó, az újoncok részére.

Aki az indulásunk óta nyomon követ minket, az tudja, hogy a Fantasyfan.hu több egy „egyszerű” hírportálnál, nálunk az-az érték, amit Ti készítetek. Örömmel adunk helyet címlapunkon a bemutatóitoknak, novelláitoknak, kvízjátékaitoknak, szavazásaitoknak stb.

Azok számára, aki újoncként látogattak el hozzánk, egy gyors összefoglalóval magyarázom el, hogy miért olyan a nyereményjátékunk kiírása, amilyen. Igyekszünk az aktivitást jutalmazni, ezért XP-t gyűjthetsz, szinteket léphetsz, s „kitüntetéseket” szerezhetsz, pusztán azzal, hogy regisztrálsz és olvasol bennünket. Ebben a formában ezek „csak” virtuális javak, ám mi a lehetőségeinkhez mérten kézzelfogható előnyöket szándékozunk biztosítani a törzsolvasók számára. Mit jelent mindez?

Nagyon egyszerű: Ha aktív vagy (akár úgy, hogy olvasol, akár úgy, hogy írsz -szavazást, kvízjátékot, novellát, bemutatót stb.-), szintet fogsz lépni, s minél magasabb szintet érsz el, mi annál inkább szeretni fogunk téged!;) Szeretetünk jeleként pedig igyekszünk majd a kedvedbe járni, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Az a legjobb az egészben, hogy semmiféle kötelező erőfeszítést nem kérünk tőled, pl. már azért is pontot kapsz, ha bejelenetezel az oldalra (ITT tudod elolvasni, hogy miért mennyi pont jár).

A nyereményjátékok során mindig igyekszünk valamiféle előnyt nyújtani a „törzsgárdának”, sőt, olyan nyereményjátékot is tervezünk, amelyen csak a „magas szintűek” vehetnek majd részt, így igazán megéri a közösségünk tagjává válni, s folyamatosan gyűjteni a pontokat/kitüntetéseket!

Sok sikert kívánunk mindenkinek, kérdés , észrevétel esetén nyugodtan használjátok a hozzászólást :)

Azóta történt