Nyáron jön a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Folytatódik az antológia sorozat, a következő részben egy elhagyott kisvárosban kell túlélniük a szereplőknek.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette, hogy az Until Dawn alkotói, a Supermassive Games horrorantológiájának második játéka, a The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020 nyarán fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és természetesen Xbox One-ra.

„Rendkívül elégedettek vagyunk a játékosok reakcióival és a Man of Medan sikerével a The Dark Pictures Anthology első játékaként” mondta Pete Samuels, CEO, Supermassive Games.

„Nagyra értékeljük a közösség visszajelzését és a csapat továbbra is eltökélt, hogy minden további játékkal még izgalmasabb horror élményt nyújtson, kezdve a következő Little Hope fejezettel, ami egy teljesen új és hátborzongató történetet hoz az antológiába.”

Little Hope elhagyatott városában csapdába esve és elzárva, négy kollégistának és professzoruknak kell elmenekülniük az átláthatatlan ködön keresztül őket fáradhatatlanul üldöző rémálomszerű vízióktól. Ahogy bejárják a várost kiutat keresve, meg kell érteniük az események okát, a gonoszság forrását, és azt, hogyan kapcsolódik mindez hozzájuk.

Előzmények