Nyáron indul a Football Manager MMO

Már a nyáron elrajtol a Football Manager Live, amely a legnépszerűbb focimenedzser sorozat masszívan multiplayer online kivetülése lesz, játékosok ezrei mérhetik majd össze edzői kvalitásaikat egymással, saját csapatukat vezérelve.

Az FM Live-ban megálmodott csapatunk nevét, színét, mezét és hazai pályáját megtervezve ugorhatunk fejest az online menedzser élet nehézségeibe, hogy aztán a 270.000 valós játékost felvonultató adatbázis segítségével megalkossuk a nyerő gárdát. Az élő meccsek folyamán belátásunk szerint módosíthatjuk a taktikát, illetve cserélhetünk eszmét a beépített chat funkciónak köszönhetően akár aktuális ellenfelünkkel. A hét minden órájában online rendszer által bármikor szervezhetünk kisebb kupákat, bajnokságokat, de nagyobb kihívásokban egyaránt nem lesz hiány.

A játék a fejlesztésért felelős Sports Interactive és a kiadó Sega tervei szerint ingame hirdetéseket kap majd, ezek kivitelezésében az IGA Worldwide lesz a csapat segítségére. A játékról bővebben, részletesebben a hivatalos honlapon.