Nintendo Wii újdonságok

>> Jönnek a várva várt hardcore Wii címek. Egészen pontosan három, amiből kettő egy-egy régi, nagy franchise újraélesztése: a Sin and Punishment 2-ről és a Punch-Out!!-ról van szó - előbbi egy Starfox szerű shooter folytatása, utóbbi pedig a híres NES-es boxolós cucc újragondolása. A harmadik cím a Cing csodás DS-es kalandjátékának, az Another Code-nak a Wii-s folytatása lesz. A lenti montázsban ezeket is láthatjuk, meg lényegében a Wii jövőbeli kínálatának javát is, köztük a Tenchu 4-gyel, a Klonoa remake-kel, a Sonic and the Black Knight-tal, a Dead Rising: Chop Till You Drop-pal - és még sok minden mással.



>> A Nintendo szépen, lassan elkezdi átportolni a Gamecube klasszikusokat Wii-re: első körben a Pikmin és a Donkey Kong: Jungle Beat érkezik, új irányítással. A megjelenés Japánban novemberre lett kitűzve, de szerencsére Európában is elérhetőek lesznek - a kérdés már csak az, hogy mikor.

>> Végre valamiféle megoldás érkezik a Wii tárolókapacitásával kapcsolatos problémákra. Nem, továbbra sem merevlemezről van szó: egy tavaszi frissítés keretein belül lehetővé válik majd, hogy közvetlenül SD kártyára is tölthessünk tartalmakat az online piactérről. Korábban ugyebár csak az aprócska, 512 MB-os beépített flash memória szolgálta ezt a célt, és csak innen lehetett (jó lassan) SD kártyára másolni adatainkat.