[FRISSÍTVE] A Cyberpunk 2077 bemutatója!

A Night City Wire esemény alatt nem csak egy trailert kapunk, hanem játékmenet bemutatóval és interjú részletekkel is gazdagabbak leszünk.

Frissítve:

Rövid, de tömény élő stream adást láthattunk, ahol több videóval is gazdagabbak lettünk, valamint az ismertebb videósoknak köszönhetően gameplay bemutatókat is kaptunk. Mindemellett kiderült, hogy a Trigger gondozásában, anime sorozat készül a Cyberpunk 2077 világában Netflix-re, de ennek premierje még sajnos odébb van, ugyanis 2022-ben kapjuk meg a szériát.

Eredeti hír:

A legelső tervek szerint már június elején megkaptuk volna a Night City Wire című eseményt, azonban az Amerikában történt események miatt a CD Projekt RED elhalasztotta azt a mai napra. Rengetegen várjuk az év végén érkező Cyberpunk 2077-et, így érdemes lehet megnézni a magyar idő szerint 18:00-kor induló stream adást, amely az előzetes tervek szerint 25 perces lesz. Ez idő alatt nem csak egy trailert kapunk, hanem gameplay bemutatóra is számíthatunk, valamint a fejlesztők további részleteket árulnak el a november 19-én érkező programról.

Alternatív forrás a Streamhez: