Next Car Game: Destruction Derby Arena

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Bugbear Entertainment által fejlesztett Next Car Game című roncsderbijáték elővásárlói korai hozzáférés keretében segíthetik a készítőket visszajelzéseikkel. Nemrég azonban leállították a Kickstarter oldalán zajló kampányát a játéknak, a készítők elmondása szerint ugyanis az eddigi felajánlások és a hátralévő idő függvényében már biztosan nem fog összegyűlni rá a kellő mennyiségű pénz.

A Bugbear Entertainment az elővásárlási lehetőségből szeretne összegyűjteni minél több pénzt a fejlesztésre, ezért a hivatalos oldalukon folytatják a kampányt. Amennyiben itt kellő mennyiségű felajánlás érkezik, úgy, a Kickstarteren történt kudarc ellenére lehetőségük lesz befejezni a játékot. Ebben az esetben a megjelenés jövő tavasszal várható PC-re.

A cikkben látható videókon a Next Car Game korai hozzáférésű programjának keretén belül elérhető technológiai demót vehetjük szemügyre. Aki játszott már a Destruction Derby című játékkal, annak ismerős lesz az aréna, ahol a résztvevők közül az győz, akinek a végén működőképes marad az autója. A járgányokat különféle extrém törésteszteknek vethetjük alá, ahol a játék fizikai modellezését tesztelhetjük.

Azóta történt

Előzmények