Neverwinter - Személyre szabott karakterek

Aki játszott már szerepjátékkal, az tudja, milyen fontos a hatékonyság érdekében megfelelően kiválasztott és személyre szabott karakter. Egy MMORPG esetében ez hatványozottan igaz, ugyanis a csapatmunkában sokkal jobban előjön a karakterek képességeinek megfelelő kihasználása és alkalmazása. A Neverwinter című játékban szinte teljes egészében mi alkothatjuk meg karakterünket, a kinézetétől kezdve egészen a tulajdonságáig.

A Cryptic nemrég kiadott blogjában ismertetik a játékos karaktereinek testre szabhatóságát, melyek kitérnek egészen annak eredettörténetéig. A Neverwinter című MMORPG-ben teljesen szabadon dönthetünk kiválasztott karakterünk kinézetéről, fajáról, neméről, kasztjáról, alaptulajdonságairól, háttértörténetéről és minden egyébről.

Mindezek mellett nagy szerep jut a felszerelések megfelelő kiválasztásának, mert itt hatványozottan lesz igaz a jól ismert közmondás: "Nem mind arany, ami fénylik". Vagyis hiába öltünk magunkra csillogó-villogó öltözéket, melyben valódi hősként festünk, ha közben képzetlenek vagyunk annak használatában.

A leírásban konkrét tanácsokat olvashatunk arról, mire kell különösen odafigyelnünk, amikor elkezdünk kalandozni Neverwinter világában. A játék a Dungeons & Dragons szabályrendszert fogja használni, ingyenesen játszható lesz, megjelenése pedig 2013. elején várható, csak PC-re.

Azóta történt

Előzmények

  • Neverwinter - Két új videó

    A Cryptic kiadott két új videót készülő F2P MMORPG játékából, a Neverwinterből. A bemutatókon Blackdagger Ruins és Vellosk zone látható.