H​i​r​deté​s​

2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Nem lesz nyilvános az új DOOM bemutatója

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

Habár a QuakeCon 2014 rendezvényen valóban ott lesz az új DOOM játék, csak a kiválasztottak tekinthetik meg a zártkörű bemutatót.

A Bethesda Blogon jelentették be, hogy az új DOOM játék valóban ott lesz az idei QuakeConon, ahogyan az előzetes videóban ígérték, ám kizárólag csak a rendezvényre kilátogatók tekinthetik azt meg, a nyilvánosság számára nem lesz hozzáférhető a prezentáció. Ez azt jelenti, hogy tilos lesz róla felvételt készíteni, azaz ha valaki látni akarja az új DOOM-ot, akkor el kell látogatnia a július 17. és 20. között megrendezésre kerülő QuakeCon 2014 rendezvényre, amit a Hilton Anatole szállodában tartanak, a Texas állambeli Dallas városában.

A Bethesda elmondása szerint a nyilvánosság számára egy későbbi időpontban terveznek bővebb információkat közölni az új DOOM-ról, ám nem szeretnék, ha még egy QuakeCon lezajlana anélkül, hogy valami különlegeset mutatnának a rendezvényre kilátogató közönségnek és az id Software rajongóinak, akik már 20 éve támogatják a csapatot. És bár idén először John Carmack nem lesz jelen a show-n, emiatt pedig szokásos beszédét sem hallgathatják, de az új DOOM játékról kaphatnak egy kis ízelítőt a rajongók.

Nyilván lesznek majd olyanok, akik mégis megpróbálják telefonnal vagy kamerával rögzíteni az új DOOM játék előzetesét, és megosztani a világhálón. Ám a Zenimax nagyon érti, hogyan kell leállítani a kikerült anyagokat, így az ilyen videókat valószínűleg azonnal törölni is fogják.

Előzmények

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.