Nem lesz konzolosítva a Deus Ex: Human Revolution

A Deus Ex: Human Revolution tervezője egy VG247-nek adott interjúban elmondta, hogy a játék semmilyen formában nem lesz a konzolok szintjére butítva, így mind grafikailag, mind játékélmény tekintetében is ugyanazt a játékot kapják majd a konzolosok, mint PC-s társaik.

Egy PlayStation 3 Magazine újságírójától feltett kérdésre válaszolva, miszerint el lesz-e "konzolosítva" a Deus Ex: Human Revolution, Jean Francois Dugas a következőket mondta:

- "Egyáltalán nem. Véleményem szerint a PC egy remek platform, de a konzolok is azok. A '90-es években még nagyon különböztek a két platformra írt játékok, mára ezek fokozatosan közeledtek egymáshoz. Filmek, TV, Zene - ma már ezek is együtt vannak, és az összes platformon szinte ugyanazt az élményt tudják biztosítani."

Elmondása szerint az a fontos, hogy igazán mélyreható élményeket szerezhessünk játék közben, ugyanakkor az is lényeges, hogy ha úgy adja kedvünk, szimplán csak le tudjunk ülni elé szórakozás céljából játszani. És ezt nem azzal érhetik el, hogy kivágnak a lehetőségekből, vagy kevésbé bonyolultra készítik, hanem hogy miképpen prezentálják a játék összetettségét, így azon van a hangsúly, hogy maga a játékos miképpen fedezi fel a játékban rejlő lehetőségeket.

A Deus Ex: Human Revolution megjelenése 2011. elején várható, PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra. A fent látható videóban a PAX 2010-en tartott bemutató felvételét láthatjátok, ahol is a játék egyik tervezője mutatta be a Deus Ex: Human Revolution-t.

Azóta történt

Előzmények