Nem készül több tartalom a Battlebornhoz

A tavaly tavasszal megjelent Battleborn mondhatni kicsit rosszkor érkezett, hiszen bár az Overwatch előtt volt a premierje, a Blizzard játékára mégis jóval többen voltak kíváncsiak. Ennek hozományaként a nagyon hamar csökkenni kezdett a felhasználók száma, végül idén nyáron részben free-to-play módra váltott a projekt. Úgy tűnik azonban, hogy most egy újabb korszak végéhez értünk, Randy Varnell, a Battleborn kreatív igazgatója bejelentette, hogy nem készítenek több tartalmat a játékhoz.

A játék korábbi premier előzetese

A szakember elmondta, hogy az őszi frissítés lesz az utolsó ami érkezik (ebben többek között a Borderlands skineket kapjuk majd meg) de szerencsére a szerverek leállítása egyelőre nem került napirendre. A Battleborn csapata csatlakozika Gearbox többi hasonló brigádjához, akik egy sokak által várt projekten munkálkodnak. (Ez minden bizonnyal a Borderlands 3)

Azóta történt

Előzmények

  • Részben free-to-play lesz a Battleborn

    Az új trial kiadás korlátlan játékidőt ígér, azonban csak a multiplayer módok érhetőek el a játékosok számára.

  • Battleborn videoteszt

    Az idei év egyik legjobba várt multiplayer FPS-ét mutatjuk be videós formában, beszélünk a küldetésekről, a zsákmányokról, és a legfőbb kérdésről: vajon fel tudott nőni a nagy elődhöz?

  • Battleborn teszt (Xbox One)

    Az univerzumban már csak egyetlen csillag pislákol, megmentésére pedig valószínűtlen társaság verbuválódott össze a Gearbox Software új lövöldözős játékában.