Nem készít több autóverseny játékot a Criterion

Múlt héten kapott szárnyra a pletyka, miszerint a Criterion egy új Need for Speed: Underground játékon dolgozik, viszont ezt a stúdió gyorsan meg is cáfolta. Most kiderült, hogy a Criterion többé nem foglalkozik semmilyen autóverseny játék fejlesztésével, a jövőben valami teljesen új dologba szeretnének belekezdeni.

"Egy olyan dolgot szeretnék elmondani nektek, amely sokaknak fog meglepetést okozni. Viszont ezzel nem tudok mit tenni. Sokan szeretnének új Burnout, Need for Speed vagy Road Rush játékot. Ugyan nagyon szeretem én is ezeket a játékokat, viszont nem foglalkozunk egyik fejlesztésével sem. Hosszú évekig csak autóverseny játékokat készítettünk, viszont most eljött az idő, hogy valami teljesen újjal foglalkozzunk. Egyelőre még nagyon korai fázisban tartunk, úgyhogy bejelenteni valónk még nincs." - mondta el Alex Ward a Criterion vezére.

Hogy milyen játékon dolgozik most a stúdió, azt egyelőre nem lehet tudni, de Ward megköszönte a rajongók eddigi támogatását és hozzátette, hogy reménykedik abban, hogy az új játék is tetszeni fog majd nekik.

Azóta történt

Előzmények