Nem kap több tartalmi frissítést a Watch Dogs Legion

Alig több mint egy évvel a megjelenés után a készítők bejelentették, hogy nem kapunk további tartalmakat a játékhoz.

Az Ubisoft Toronto 2020. október végén hozta el nekünk PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Watch Dogs Legion című játékot, amelyet novemberben követtek az Xbox Series X/S és PlayStation 5 kiadások. Az elmúlt egy év során a fejlesztők folyamatos frissítésekkel bővítették a játék egyjátékos és online részét is, többek között még Aiden Pearce is visszatért a Bloodline sztori szálban. Mindezeken túl a közösségi visszajelzések után néhány minőségi fejlesztést is kaptak a játékosok, azonban úgy tűnik, hogy a jövőben nem kapunk további frissítéseket a programhoz.

Az Ubisoft egy hosszabb bejegyzéseben beszélt arról, hogy a legutóbb kiadott TU 5.6-os update volt az utolsó frissítésük a játékhoz, további tartalmi bővítés nem várható hozzá. Az online módban még egy ideig várható, hogy visszatérnek a korábbi jutalmak és ciklikusan változnak majd a 3-5. szezonok tartalmai, így azokat begyűjthetik azok, akik lemaradtak arról. Jelenleg nem tudjuk, hogy a csapat pontosan min doglozik, kíváncsian várjuk, hogy hány évet kell várnunk arra, hogy egy új Watch Dogs játékot bemutassanak majd nekünk a jövőben.

Előzmények

  • Watch Dogs: Legion teszt

    A Ubisoft játéka 2014-ben annak konzolgenerációnak volt az egyik nyitójátéka, amitől most most búcsúzik. London zseniális helyszín, a játékmenet élvezetes, viszont a sztori túl sok szálon fut, és technikai hibák is akadnak.