2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Negyvennyolc órán át díjtalanul játszható a Titanfall

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Origin

Az EA Gametime program keretében ismét ingyenesen kipróbálhatóvá vált a Call of Duty készítőiből verbuválódott Respawn Entertainment első játéka, a Titanfall.

Hirdetés

Az Electronic Arts örömmel jelentette be, hogy a Gametime program keretében újra 48 óráig nyüstölhetővé tették a Titanfallt. A játékszabályok már ismerősek lehetnek azok számára, akik kipróbálták valamelyik másik programot az akciósorozatban: szükség van egy Origin kliensre, amelyben hozzá kell adni a kollekcióhoz a játékot, majd az első indítást követően kezd el ketyegni az óra.

Titanfall: újabb 48 óra ingyen

Az idén tavasszal megjelenő Titanfall a néhai Call of Duty készítőkből alakuló Respawn Entertainment első játéka volt, a program PC mellett pedig kizárólag Xbox One és Xbox 360 konzolokra jelent meg, egyes források szerint igen komoly szerepe volt abban, hogy a Microsoft aktuális generációs konzolja nem szorult jobban a Sony mögé. A programot meglepő módon a Half-life 2 alatt is jelenlevő Source-motor hajtja, kritikailag és az eladások tekintetében is nagy sikernek könyvelhető el, a már bejelentett folytatás pedig pont ezért már totálisan multiplatform lesz majd.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.