Need for Speed World - az eddigi legnagyobb NFS arénával

Az NFS: World egy meglehetősen tartalmas online játszható autóverseny lesz, ami nagyon sok személyre szabható tartalommal lesz felvértezve, nem mellékesen pedig méretes versenyzésre alkalmas területtel is rendelkezni fog. A játék számos új eddig még a sorozat folyamán nem látott helyszíneket fog tartalmazni, de jó pár az eddigi részekből már jól ismert pályaszakaszt is beépítenek, ráadásul a megjelenés után is bővíteni fogják a területet. A Black Box és az EA Singapore tehát mazsolázni fog a franchise 14 részének legkedveltebb pályáiból, hogy azokat összegyúrva és kiegészítve egy élvezetes egészet kapjunk.

A pályák egy összefüggő területet fognak képezni, vagyis töltésre nem kell az egyes részek elhagyásánál számítani. Összesen 250 km2 bejárható területtel kell számolni, amin akár 12 fős versenyeket is szervezhetünk. A szerver pedig akár 10 millió játékos egyidejű jelenlétét is képes kezelni.

A versenyek végeztével pedig, mint ahogy az egy rendes MMO-hoz illik pénzzel, xp-vel, skillekkel és tárgyakkal gazdagodunk, hogy tudjuk fejleszteni járgányunkat. Ez eddig meglehetősen jól hangzik, a végeredményt pedig nyáron kapjuk meg. Izgatottan várjuk!

Azóta történt

Előzmények

  • NFS: World Online képek

    Nagy hallgatás után a harmadik NFS játék is előkerült és pár kép erejéig tiszteletét teszi nálunk.