Need For Speed: Shift apró képek

Tavaly év végén még nagyban siránkozott a Need For Speed kiadója az EA, miszerint a sorozat már nem az igazi, nem hozza a várt eladásokat. Nekünk nem kell magyarázni, tudtuk jól, hogy nem sikerültek túl fényesen a legutóbbi részek.

Stratégiaváltás kellett tehát. Kitalálták, hogy platform specifikus játékokat készítenek, így különvették a keménymagot (PC, Xbox 360 és PS3 / PSP) ők kapják az NFS: Shift-et, és az alkalmi játékosokat (Wii, DS) őket pedig az NFS: Nitro fogja örvendeztetni.

Előbbi fejlesztésből kaptunk most pár képet, ha sokat nem is lehet rajtuk látni, az viszont feltűnik, hogy az új csapat igyekezett beleadni apait-anyait. Frankó a belső nézet, a grafika pedig mintha egy szebb irányzatot kapott volna.

Lássuk tehát a (várhatóan) idén ősszel a boltok polcaira kerülő Shift galériát.

Azóta történt

Előzmények

  • Need for Speed: World Online

    Az EA megkezdte a játék tesztelését, várhatóan idén ősszel meg is jelenhet. Egyelőre csak a Casio órák és...

  • Négy új Need for Speed készül

    A híres Need for Speed széria fénye mára kissé megkopott, az évente érkező, kevés újdonságot hozó...

  • Az EA bezárja az NFS stúdiót

    Az október végén bejelentett 600 fős leépítésből végül 1000 fős lesz, a gazdasági válságot tehát ez a tízezer főt foglalkoztató mamutcég is megérzi.

  • Pletyka: az EA jegeli az NFS-t

    Vaskos pletyka: az Electric Playground úgy tudja, hogy az Electronic agyonlövi a Need for Speed szériát. Elég vad? Szerintünk túságosan is az...Arts