Need for Speed: Rivals - Bejelentés, teaser trailer, infók

Az Electronic Arts és a Ghost Games nemrég jelentették be a Need for Speed széria legújabb részét, a Rivalst, amely november 19-én fog megjelenni jelenlegi generációs konzolokra, viszont PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra is érkezik.

A legújabb rész fejlesztését a Ghost Games végzi, viszont a Criterion Games néhány szakértője is besegít a munkálatokban, a játék alapjául pedig a  DICE által fejlesztett Frostbite 3-as motor szolgál. A Rivalsban játszhatunk majd versenyzőként és rendőrként is és mindkét oldal egyedi téttekkel és jutalmakkal rendelkezik majd. Versenyzőként az lesz a célunk, hogy minél ismertebbek legyünk és mindig meglógjunk a minket üldöző rendőrök elől.

Rendőrként egy csapattal összedolgozva azon kell majd munkálkodnunk, hogy megállítsuk a versenyzőket és így egyre magasabb rangra tegyünk szert. Minél nagyobb lesz a rangunk, annál jobb autók válnak majd elérhetővé.

Az egyik újdonság, hogy sok év után ismét visszatérnek a Ferrarik a játékba. Egy másik új funkció az AllDrive, amelynek segítségével könnyedén válthatunk majd az egyjátékos mód és a barátainkkal való játék között eltörölve így a határokat a singleplayer és a multiplayer között.

A Need for Speed: Rivals főbb érdekességei:

  • A Rivals Redview-ban játszódik majd, amely elképesztő részletességgel lett létrehozva az új technológiáknak köszönhetően.
  • Testreszabhatóság: festés, rendszám, tárcsák, teljesítmény és egyéb kisebb dolog.
  • Autolog - a statisztikák összehasonlítása.
  • Plusz fejlesztések, amelyek csak a célok teljesítésével érhetőek el.

A fenti információkon kívül kaptunk egy rövid teaser trailert és néhány képet is, amelyeket alább ti is megnézhettek.

FRISSÍTVE: Közben megerősítették, hogy PC-re is érkezik a játék.

Azóta történt