NBA 2K23 - Michael Jordan kerül a különleges kiadások borítójára

A játékos, akit nem kell bemutatni – Michael Jordan – visszatér az NBA 2K23 Michael Jordan Edition és a limitált kiadású NBA 2K23 Championship Edition borítóin.

A 2K bejelentette, hogy a tizennégyszeres NBA All-Star, ötszörös Kia NBA Legértékesebb játékos, hatszoros NBA Bajnok és Naismith Memorial Basketball Hall of Fame tag, Michael Jordan jelenik meg az NBA 2K23 Michael Jordan Edition és az NBA 2K23 Championship Edition borítóján.

Jordan karrierje az egész NBA-t egy globális jelenséggé tette, a nevét őrületes magasságokba emelte és letagadhatatlan befolyással bírt az egész kosárlabdára. Az NBA 2K 24. évében Jordan a tökéletes megtestesítője az idei év kampánytémájának: Answer the Call, azaz Válaszolj a hívásra. Olyan sportolóként, aki mindig felnőtt az alkalomhoz, Jordan most visszatér a sztár szerepébe az NBA 2K23 két kiadásának a borítóján, amellyel lehetőséget ad a régi és az új rajongóknak is, hogy együtt ünnepeljék a tehetséget, aki az egész világot elkápráztatta az egész karrierje során.

“Miután a 23-as számot a legfelismerhetőbbé tette, egyértelmű volt, hogy az NBA 2K23-hoz bemutatjuk a Michael Jordan Edition-t," mondta Alfie Brody, az NBA 2K globális marketingstratégia alelnöke

“Továbbá izgatottak vagyunk, hogy egy teljesen új prémium kiadást is bemutathatunk, az NBA 2K23 Championship Edition-t, mivel nincs még egy játékos, aki jobban megtestesítené a “bajnok” szót, mint Jordan. Ez a limitált kiadás lehetőséget ad a játékosoknak, hogy képben legyenek a pályán történő akcióval az egész szezon során, így tartalmaz egy egyéves előfizetést az NBA League Pass-re. Alig várjuk, hogy együtt ünnepelhessük ezt a játékot a közösséggel, amikor szeptember 9-én megjelenik.”

Amellett, hogy Michael Jordan visszatér az NBA 2K23 két borítójára is az idei évben, a játékban szintén elérhető lesz a The Jordan Challenge, amely arra ösztönzi a játékosokat, hogy rekreáljanak 15 ikonikus pillanatot Jordan illusztris karrierjéből. Mind a tíz, az NBA 2K11-ből már ismert kihívás elérhető lesz, de teljesen újradolgozva térnek vissza idén az 5 új ikonikus Jordan pillanattal együtt, amely a játékosok egy teljesen új generációjának is szól. Ezek a kihívások egy több, mint egy évtizedes technológiai fejlődés előnyét használják ki, hogy egy teljesen új módon élhessük át Jordan elismeréseit, egy saját, külön játékmódban.