NBA 2K22 - Alig egy nap múlva indul a Season 2: „Build Your Empire”

Az új szezon formula új tartalmat hoz a játékba a 2. évadba, amelyben Michael Jordan nyomdokaiba léphetünk.

Bejelentette a 2K, hogy érkezik az NBA 2K22 Season 2, mely során Michael Jordan nyomdokaiba léphetnek a játékosok, illetve kipróbálhatják, mit is jelent a játék egyik nagy újítása, a „First Fridays”, mely ezúttal a Columbia Records jóvoltából érkezik a játékba. Emellett természetesen rengeteg új tartalom is érkezik a MyCAREER és a MyTEAM területeken is és a The W játékmódban is természetesen.

A Seasons– amivel először az NBA 2K21-ben találkozhattak a játékosok -, azt a célt szolgálta már akkor is, hogy a játékosoknak még több lehetősége legyen a fejlődésre a játékon belül. A Season 1 kimondottan sikeres volt az NBA 2K22-n belül, világszerte játékosok milliói próbálták már ki: több, mint 285 millió teljesített küldetést fejeztek be; 266 millió PARK meccset játszottak le és az is kiderült, hogy a játékosok körében LaMelo Ball meze a legnépszerűbb.

Az NBA 2K22 Season 2: Build Your Empire Michael Jordanre fókuszál és az ő útjára a kezdetektől egészen addig míg legendává nem vált.

  • MyCAREER: új jutalmak, speciális Themed Mascot Outfit – 40-es szint után elérhető -, küldetés jutalomként elérhető a Rebirth, őszi tematikájú ruhák és dekorok
  • MyTEAM: Seasonal Player Reward Cardok – egy 1-es szintű Free Agent Michael Jordan aki a csapatot vezeti vagy 40-es szint után egy Pink Diamond Kevin Garnett. A MyTEAMben szintén elérhetőek lesznek az NBA 75 Domination Tier és Series I Cardok, illetve most először a Player Coach Cardok, mint jutalmak minden egyes Tier befejezéséért az NBA 75 Domination Tierben.
  • The W: Új Seasonal Clothing Bundle, 2K Breakthrough Gear és rengeteg egyéb újdonság is elérhető lesz. Ezen felül pedig a játékosoknak lehetősége lesz  hozzáférni Rebecca Lobohoz és a volt WNBA játékosból lett edzőhöz Teresa Weatherspoonhoz is, hogy tovább erősíthessék csapatukat.
  • First Fridays: Az NBA 2K22 újítása egy kiváló listával debütál a Columbia Records jóvoltából, olyan alkotókkal, mint 24kGoldn, Cochise és SSGKobe és a Columbia Records más művészei. A Season során újabb és újabb előadók és dalaik lesznek elérhetőek, minden pénteken. Már befutott és még ismeretlen alkotókkal is találkozhatnak majd a játékosok.