NBA 2K21 - Nem lesz gond a zenékkel sem

A kosárlabdás széria idei felvonásának első premierje szeptemberben várható, ezt követi később az újgenerációs konzolokra érkező új változatok.

A 2K ma felfedte az utóbbi 19 év legjobban értékelt és legsikeresebb NBA videojáték szimulátor sorozatának* legújabb része, az NBA 2K21 vadonatúj zenéit. A játék borítóatlétája, Damian ’Dame D.O.L.L.A.’ Lillard két új kiadatlan számával, valamint a mai toplisták olyan előadóinak zenéivel, mint Stormzy, Roddy Ricch és The Strokes, a 2K aprólékosan válogatta össze a játék repertoárját, hogy lenyűgöző játékbeli élményt nyújtson a sportjátékok eddigi egyik legnagyobb és legteljesebb zenei kollekciójával.

„A borítón szerepelni önmagában is hatalmas dolog a számomra, de hogy emellett még a zeném is bekerülhetett a játékba, az is egy hatalmas teljesítmény.” mondta Damian Lillard, NBA szupersztár és az NBA 2K21 jelenlegi generációs változatának borítóatlétája.

„Személy szerint engem új előadókkal, számokkal és műfajokkal ismertetett meg, amit talán a rádióban is hallok, de először az NBA 2K-ben hallottam.”

Az idei rész jelenlegi generációs változata 2020. szeptember 4-én érkező változata 52 számot fog tartalmazni, köztük a játékban exkluzívan debütáló két Dame D.O.L.L.A. számot, a rajongók pedig már most belehallgathatnak a Spotify felületén. Az NBA 2K21 újgenerációs változata további zenéket, ezekkel együtt pedig összesen 202 számot fog tartalmazni megjelenéskor. A megjelenést követően az újgenerációs változat zenéi további hip-hop, R&B, elektronikus, pop és rock számokkal lesznek kibővítve.

„A zene mindig is az NBA 2K szerves része volt, és minden évben igyekszünk kiterjeszteni megközelítésünket a játékosok ’játékbeli élményeivel’ kapcsolatban” mondta Alfie Brody, az NBA 2K globális marketing alelnöke.

„Idén teljesen új magasságokba emelhetjük a zenéket egy rendkívüli körültekintéssel összeválogatott repertoárral, valamint az újgenerációs technológia és a borítóatléta Damian Lillard két exkluzív számának erejével, melyek együttesen megtestesítik az NBA 2K21 témáját – Minden a Játék.