NBA 2K21 - Kobe Bryant lesz a harmadik borító sztár

A méltán népszerű kosárlabda sztár a játék Mamba Forever Edition változatán lesz látható.

A 2K ma felfedte az utóbbi 19 év legjobban értékelt és legsikeresebb NBA videojáték sorozatának legújabb része, az NBA 2K21 összes borítóatlétáját. Az NBA 2K21 jelenlegi generációs verziójának borítóján az ötszörös NBA All-Star és a Portland Trail Blazers kiemelkedő játékosa, Damian Lillard fog szerepelni. A PlayStation 5 és Xbox Series X változat borítóján Zion Williamson – 2019 #1 Overall Pick, 2019 National College Player of the Year és a New Orleans Pelicans támadója – fog szerepelni. Végül az NBA legenda Kobe Bryant fog szerepelni az életútja kiváló kosárlabda eredményeit ünneplő Mamba Forever Edition borítóján.

Az NBA 2K21 jelenlegi generációs változata 2020. szeptember 4-án fog megjelenni, míg a PlayStation 5 és Xbox Series X változat nyitócímként az év végén a konzolok megjelenésekor. A kategóriájának legjobb grafikáját és játékmenetét átfogóan továbbfejlesztve, kompetitív és közösségi internetes lehetőségekkel és mély, változatos játékmódjaival, az NBA 2K21 egy egyedülálló és magával ragadó módot kínál, hogy elmerülj az NBA kosárlabdájában és kultúrájában – ahol Minden a Játék.

Hirdetés

„Az NBA 2K21 egy hatalmas előrelépés a sorozat számára” mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke.

„Egyesítjük minden tapasztalatunkat és fejlesztői szakértelmünket, hogy a lehető legjobb játékot alkossuk meg, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re pedig az alapoktól építjük fel a játékot, hogy teljesen kihasználjuk az újgenerációs konzolok erejét és technológiáját.”

Az NBA 2K21 idén két kiadásban lesz kapható: az alapkiadásban és a különleges Mamba Forever Edition kiadásban. Az NBA 2K21 esetében a Mamba Forever Edition váltja a Legend Edition-t, ami Kobe Bryant a győzelem egész életén át tartó hajszolását és a kosárlabdaörökségét ünnepli. Kobe pályán elért eredményei és a játék iránti szeretete hatalmas hatással volt a világra, díjainak és elismeréseinek listája pedig lenyűgöző: ötszörös NBA bajnok, tizennyolcszoros NBA All-Star, kétszeres NBA Finals Most Valuable Player, 2008-as NBA MVP, tizenegyszeres All-NBA First Team, kilencszeres NBA All-Defensive First Team, kétszeres NBA Scoring Champion, 2008-as és 2012-es olimpiai aranyérmes, a Los Angeles Lakers örökös vezető pontszerzője és sok más. Kobe szerepelt korábban az NBA 2K10 és az NBA 2K17 Legend Edition kiadásának borítóján, most pedig az NBA 2K21 Mamba Forever Edition borítóján válik halhatatlanná egy egyedi borítóval a játék jelenlegi és újgenerációs változatán karrierje előtt tisztelegve, kezdve mikor a 8-as számot viselve 81 pontot ért el egészen utolsó meccsének éjszakájáig, mikor a 24-es számot viselve 60 pontot szerzett.

Míg az NBA 2K21 újgenerációs változata az alapoktól az új konzolokra készül, a 2K számos módot mutat be a játék különböző generációs verzióinak összekötésére. Az NBA 2K21 megosztott VC tárcát és MyTEAM Cross-Progression támogatást tartalmaz ugyanazon konzolcsalád tagjainak (PS4-ről PS5-re, Xbox One-ról Xbox Series X-re). A MyTEAM Cross-Progression funkcióval minden MyTEAM pont, token, kártya és előrelépés megosztott lesz az NBA 2K21 jelenlegi és újgenerációs változataiban ugyanazon konzolcsaládon belül. Amennyiben az NBA 2K21 mindkét változata érdekel, keresd a játék Mamba Forever Edition kiadását PlayStation vagy Xbox platformra, ami hozzáférést biztosít a másik generáció alapkiadásához is ugyanazon konzolcsaládon további költségek nélkül.

„Minden borítóatlétánk a kosárlabdajáték különböző korszakait képviseli – Damian Lillard a ma pályáját uralja, Zion Williamson a mérvadó az NBA szupersztárok következő generációjának, és mi mást mondhatnánk még Koberól?” mondta Alfie Brody, az NBA 2K globális marketing alelnöke.

  • Kapcsolódó cégek: