NBA 2K21 - Kiterjesztett MyCarrier és MyNBA vár ránk az újgenerációs változatban

A PlayStation 5 és Xbox Series X/S verziók alig egy nap múlva jelennek meg.

A 2K az elmúlt hétvégén fedte fel az NBA 2K21 két újabb exkluzív tartalmát, a kibővített MyCAREER sztorit és az új MyNBA-t. Az NBA 2K21 jelenlegi generációs verziójában az idei narratíva, a The Long Shadow Junior történetét és utazását meséli el, ahogy megpróbál bejutni az NBA-be, miközben az örökség súlyát cipeli. Az NBA 2K21 újgenerációs változata példátlan új lehetőségeket biztosít a játékosoknak abban, hogyan jutnak be a ligába minden eddiginél több opcióval. Mutasd meg tehetséged a főiskolából rögtön a ligában, ahogy Kobe Bryant és LeBron James, vagy élvezd ki a teljes főiskolai kosárlabdaélményt, mint Draymond Green. A sorozat történetének izgalmas újdonsága az NBA G Liga, az NBA hivatalos kisligája, melynek játékosai között a 2020-2021-es NBA bajnok Alex Caruso is szerepel.

A kiterjesztett MyCAREER sztori emellett új szintre emeli az immerziót, személyiséget és aktivitást, ami kizárólag az NBA 2K21 újgenerációs változatában elérhető, többek között olyan megjelenésekkel, melyeket a régi MyCAREER játékosok felismerhetnek.

MyNBA: Átdolgozott Liga Menedzsment Mód. A MyLeague és MyGM játékosok között vannak a leglelkesebb NBA 2K rajongók, az idei év pedig átdolgozást hozott a liga menedzsment módba is a MyNBA-vel. A MyNBA-ben a játékosok létrehozhatják saját ligájukat, majd menedzselhetik GM és vezető szinten példátlan szintű szabadsággal. Az NBA 2K21 egyik újdonsága a lehetőség, hogy létrehozhatod 12-től egészen 36 csapatig terjedő ligádat, játékosokat fejlessz a G Ligában és új pontszerzési szabályokat hozz, mint az ELAM Ending.