Hirdetés

NBA 2K20 - Ismert sztárokkal megpakolt sztori trailer érkezett

Hirdetés

A 2K ma új részleteket fedett a LeBron James és Maverick Carter alapította díjnyertes SpringHill Entertainment céggel való partnerkapcsolatáról, ami az NBA 2K20 MyCAREER módjának filmszerű „When The Lights Are Brightest” narratívájának gyártásáért és kreatív irányításáért felel. Az SpringHill Entertainment olyan korábbi produkcióiról ismert, mint a My Name: Muhammad Ali, a More Than a Game és a The Wall, most pedig a Visual Concepts csapatával közösen írja és rendezi a közönség kedvenc játékmód idei történetét.

A ’When The Lights Are Brightest’ sztorija az NBA 2K20-ban a mai modern atléták történetét tükrözi” -* mondta Maverick Carter, a SpringHill Entertainment és az UNINTERRUPTED CEO-ja.

A hírnév nyomásával való küzdelem, a pályán és azon kívüli elvárások, a külső befolyás: az atlétáknak rengeteg akadállyal kell szembenéznie. A SpringHill Entertainment azért létezik, hogy inspiráló történeteket meséljen el, ebben az esetben pedig saját tapasztalatainkból is lehetőségünk van meríteni LeBron és más atléták segítségével, hogy egy autentikus narratívát alkossunk, ami egy kis betekintést enged a színfalak mögé. Az NBA 2K20 rajongók garantáltan le lesznek nyűgözve a részletesség mértékétől, amit sikerült elérnünk ebben a filmben.

A filmszerű narratívát a feltörekvő látnok, Sheldon Candis rendezte, és többek között olyan sztárokat vonultat fel, mint Idris Elba, Rosario Dawson, valamint egykori és jelenlegi NBA sztárok.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • NBA 2K20 teszt

    A kosárlabdás egyeduralkodó idén is hozza az elvárt minőséget, grafikája és játékmenete rengeteget lépett előre, de sajnos a fejlődési lépcsők pénzforgalommal való megválthatósága megmaradt.