Napi Anime: Rosario + Vampire

Na akkor vágjunk is bele. Adott egy általános iskoláját éppen befejező srác, Aono Tsukune. Ő egy elég félénk srác, és ahogy ez lenni szokott, még ő sem tudja igazán, hogy merre legyen tovább. Az idő már egyre inkább szorít, új iskolát kell választani.

Tsukune az iskolában
Tsukune az iskolában

Egy nap, amikor Tsukune apja megy haza, egy Apáca után lépked, aki elhagyja az egyik papírját amit éppen vitt. Az apja felveszi a papírt, és éppen adná vissza az Apácának, de az már nincs sehol. Ránéz hát, miféle irat is ez, ekkor meglátja hogy egy iskolának az ajánló szórólapjáról van szó! Nosza lett is nagy öröm! Mikor Tsukune hazaér apja és anyja örömmel jelenti ki neki, hogy megtalálták a megoldást a jövőjére nézve, mert beíratták a Démoniskolába!

Otthon kész tények várják Tsukune-t
Otthon kész tények várják Tsukune-t

Már a név sem sejtet sok jót, de ami ezután következik, az még Tsukune legmerészebb álmait is felülmúlja! Felül a buszra, áthajt egy alagúton és megérkezvén az iskolába, szembesül a ténnyel, hogy a Démonképző, az a szó szoros értelmében igaz!

A végzet busza. :)
A végzet busza. :)

Az iskolában rajta kívűl mindenki valamilyen földöntúli erő birtokosa, vagy szörny. A tanárok védendően a gyengébb diákokat, mindenkit ember formába varázsolnak, így senki sem tudja hogy a másik milyen lény, vagy hogy milyen képességekkel bír. Vannak, Sellők, Succubusok, Gyíkemberek, Farkasemberek stb… Természetesen, mint minden iskolában, itt is vannak menők, és lúzerek. Tsukune emberként nem hordoz semmilyen álcát, és igazi lúzernek néz ki, úgyhogy egyből ki is pc-zik maguknak az erősebbek.

Tsukune az élő céltábla
Tsukune az élő céltábla

Azonban nagy balszerencséjükre, ráfaragnak, mert Tsukune összebarátkozik egy vámpírlánnyal Mokával. A történet folyamán aztán Tsukune egyik kalamajkából keveredik a másikba, majd Moka és a többi sidekick karakter mindig kisegíti őt.

Charlie Angyalai....4-en:)
Charlie Angyalai....4-en:)

Ebből sokmindenki számára kiderült már gondolom, hogy egy tinisorozatról van szó, amit könnyed erotikus elemek lengnek körül némi ezotériával és fantasyvel fűszerezve. A sorozat, az azonos nevű Manga alapján kelt életre, és ennek alapján készülnek az újabb és újabb részek is.

Moka elintézi a gonosz kígyótanárnőt
Moka elintézi a gonosz kígyótanárnőt

A történet folyamán Tsukune egy egész hölgycsokort gyűjt maga köré, akiket tulajdonképpen az iránta érzett barátság, v. szerelem köt össze. Mokán a vámpírlányon kívűl még csatlakozik hozzájuk egy Succubus lány is, egy kis boszorkánylányka, meg egy csöndes, de annál inkább pusztító elemekkel felvértezett lány is.

Ki szeretne ilyen fagyit? Hát én! :)
Ki szeretne ilyen fagyit? Hát én! :)

A sorozat legfőbb vonzereje a női bájokat szabadjára engedő ruhák mellett, még a szituációs komédiák és a könnyed szórakozás jelenti számomra. Az Anime már a 2. évadnál tart, és akit érdekel az a neten keresztül elérheti. Ha könnyed szórakozásra vágytok, mindenképpen csak ajánlani tudom, mert egy jól megrajzolt, szórakoztató rajzfilmről van szó.

Deni a jobb fölső sarokban!
Deni a jobb fölső sarokban!

Végezetül még meg kell említenem, a rajzfilmet narráló kis szárnyas pockot, akin az első 10 részig, hasaltam a röhögéstől, amikor felbukkant!

Galéria

Előzmények

  • Napi Anime: Record of Lodoss War

    A sorozat vége felé közeledve, nem tehetem meg, hogy ne vegyem elő az egyik első animét amit láttam. Ez egy Fantasy klasszikus, mely sokmindenben hajaz a LOTR-re, de ez nem vált hátrányára. Sőtt!

  • Napi Anime: Gantz

    A Gantz mindig is a kedvenc Animéim közé tartozott, mert a scifi elemek mellett olyan sokkolóan életszerűre sikeredett, hogy a készítők engem megvettek vele! Nézzük hát miről is van szó.

  • Napi Anime: Ghost in the Shell

    A negyedik napi betevőnk, egy nemzetközileg is elismert rajzfilm , a G.I.T.S. Én azért szeretem ezt a rajzfilmet, mert egy olyan jövőképet mutat be, amelyben, ember és gép úgy él szimbiózisban, hogy egyik sem kerekedik felül a másikon.

  • Napi Anime: Dragonball

    Harmadik napi adagunk következik. Fikázni lehet, de ez akkoris kötelező! Jöjjön tehát a Dragonball!