Napokon belül indul a Borderlands 3 első szezonális eseménye

A 2K és a Gearbox izgatottan jelenti be, hogy a Bloody Harvest 2019. október 24-én veszi kezdetét, és egészen 2019. december 5-ig fog tartani, a bejelentés alkalmából kiadott előzetesben pedig bepillantást nyerhetünk abba, milyen hátborzongató újdonságokat tartogat számunkra az update.

Ha még nem hallottál volna róla, ez a vérfagyasztó játékbeli esemény rengeteg friss tartalommal, köztük Haunted ellenségtípusokkal, a Terror harci mechanikával, egy új egyedi Legendás fegyverrel, és a rettegett Captain Hunt főellenféllel bővíti a játékot. Ha sikerül túlélned a Bloody Harvest félelmetes kihívásait, jutalomként kozmetikai tárgyak üthetik a markodat, köztük Vault Hunter kosztümök, fegyverdíszek és sok más.

Előzmények

  • Borderlands 3 - Születésnapi események az egész hónapban

    10 év telt el a sorozat első részének megjelenése óta, ennek köszönhetően a következő hetekben számos extrára számíthatunk.

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.