Napi semmiségek

Nem családbarát játékok megkülönböztetése Nintendo módra:

A Nintendo bejelentette, hogy a jövőben egy fekete sávval jelölik meg azokat a 3DS játékokat, amik nem kifejezetten családbarát termékek.

Ballmer: Az Xbox360 nem videojáték:

Valóban apró semmiség, csak az MS főnök, Steve Ballmer sütötte el a nagy poént, miszerint az Xbox360 nem videojáték. Nem, nem ez kérem szépen egy családi szórakoztató központ. Természetesen ezt a tulajdonságot a Kinect tovább emelte, így Steve kedves felesége mostantól nem azt mondja, hogy ez a gép a fiúk játékszere, hanem már ő is a "táncos játékkal" akar játszani.

iPad 2 dupla részletességű kijelzővel:

A pletyka szerint az Apple megduplázza - nem, nem a gép árát, bár még az sem kizárt - az iPad 2 képfelbontását, a duplázás természetesen az előző modellhez viszonyítva értendő. Ez konkrétan azt jelentené, hogy az 2048 × 1536 lenne. Ha ez igaz is, akkor sem beszélhetünk Retina kijelzőről, ugyanis ez még mindig nem haladja meg a 300 dpi-t, "mindössze" ~260 lesz az egy inchre eső képpontok száma.

L.A. Noire 50 óra párbeszéddel:

Két teljes évadnyi sorozat párbeszéde lesz az L.A. Noire-ban, az 1947-ben játszódó nyomozós játékban. Ötven órányi párbeszéd nem kevés, és ezúttal nem is olyan játékról van szó ahol érdemes ezeket elnyomkodni, de ettől függetlenül nyilván nem kell mind az 50 órát végig hallgatni/olvasni, hiszen a játékban minden egyes esetet többféle irányból közelíthetünk meg, amik más és más párbeszédeket eredményeznek.

Sonic 2 HD:

Már készül a rajongók által fejlesztett Sonic 2 HD változata, alfa változat megjelenése még ebben az évben.

Azóta történt