Napi apró - péntek

>> Már Gran Turismo 5 Prologue-oztunk ugyan egyet, de akkor még nem láttuk a TELJES AUTÓLISTÁT. Korrekt, pláne egy “előzeteshez” képest. Az amerikaiak egyébként a csúszásért cserébe (nálunk március végén jön, náluk április közepén) mindenféle extrákat kapnak - osztott képernyős multit, komplexebb tuningot, és új versenyeket (nem pályákat, versenyeket). Ezért jó (?) magyarnak lenni ebben a konzolos online világban: nekünk alapból hazudnunk kell mindenhol, elő az amcsi profillal, és hajrá.

>> Háborúba megy a PlayStation: az amerikai sereg 400 PS3-mat VÁSÁROLNA, mert tesztcélokra kéne nekik sok-sok Cell processzor, és a konzolba szerelt példány pont megfelel. Meg így olcsóbb is, állítólag. Ügyes, ügyes, annak idején nekem is a “tanuláshoz” kellett a Commodore 64...

>> Megjelent a Bully X360 verziója, és problémák vannak vele: több fórumon jelezték, hogy a régebbi X360 modelleken furcsa belassulásokat, mi több, fagyásokat produkál a játék. A Rockstar sajnálja, és már dolgoznak a megoldáson.

>> Hátha érdekel valakit: Phil Harrison ex-Sony nagyember első fellépése az ATARI színeiben, az Alone in the Dark-ot dicsérni nagyon.




>> Megnyílt a The Sims 3 TEASER HONLAPJA, egyelőre csak egy dátum van rajta - március tizenkilencedikén várható a Nagy Leleplezés. Azaz: tényleg jön a harmadik rész, és hamarosan többet is megtudunk róla.

>> A THQ pom-pom lányokkal (vagy hogy mondják ezt magyarul) támadja be a Wii-t. Az All Star Cheer Squad szurkolócsaj-szimuláció lesz, és DS-re is meg fog jelenni. Érdekes, kár, hogy az engem igazán érdeklő szurkolócsajos cuccok szigorúan 18+-osak, így nem készülhet belőlük játék.

>> Hazán egyetlen élő és lélegző ludológusa, Zsombor mester találkozott a Wii Fit-tel. VIDEÓBESZÁMOLÓ.