Namco: a Soul Calibur IV hozza a pénzt

Átlépte a 2 milliós eladási határt a Soul Calibur IV. része, derül ki a negyedéves statisztikából amit a Namco örömmel adott ki a keze közül.

Minden rendben volt a folytatással. Gyönyörű grafika, több karakter, tovább gondolt saját karakter készítés. Mindez meg is hozta a gyümölcsöt a Namco számára: 2.26 millió eladott példánynál tart, a tavaly nyári megjelenés óta.

Második legjobban fogyó játékuk a Dragon Ball Z: Burst Limit 730e darabot vásároltak a játékosok. Álljon itt a teljes aktuális lista a pontosság kedvéért:

  1. Soul Calibur IV: 2.26m
  2. Dragon Ball Z: Burst Limit: 730e
  3. We Ski: 590e
  4. Gundam Mousou 2: 590e
  5. Active Life Outdoor Challenge: 550e
  6. Naruto: Ultimate Ninja 3: 530e
  7. Super Robot Wars Z: 510e
  8. Taiko Drum Master for DS 2: 500e
  9. Mobile Suit Gundam Gundam VS. Gundam: 440e
  10. Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3: 420e

Előzmények

  • Playstation Home:Namco körcsarnok

    A Playstation Home virtuális világ december 11.-én nyitotta meg kapuját azóta folyamatosan fejlődik. A virtuális valóság rendkívül jó üzleti fogás lehet a kiadóknak ahol tudják reklámozni termékeiket és saját magukat.

  • Soul Calibur IV - a hiányzó harcos

    Aki játszott a Soul Calibur IV-el, az jól tudhatja: egy üres hely még van a karakterválasztó képernyőn. Sejteni lehetett, hogy erre az üres helyre valaki kerülni fog - most megtudhatjuk, kicsoda.

  • Soul Calibur IV: erős premier

    Alig egy hete van még csak a piacon a Soul Calibur IV, a Namco verekedős sorozatának legújabb felvonása azonban máris bejelentkezett a széria legnépszerűbb tagjának járó trófeáért.

  • Soul Calibur IV - képek, információk

    Hat új képpel lepték meg a játékosokat a Namco marketingesei - a fókuszban még mindig Seherezádé található, ráadásul az új Famitsuból megtudhattuk, hogy három régi karakter is visszatér.