Nadirim: Ingyenes MMORPG-t fejleszt a Digital Reality

A Nadirim című ingyenes MMORPG játék egy webböngésző programban játszható alkotás lesz, melyet a magyar Digital Reality fejleszt, és a Webfunteam Ltd. lesz a játék kiadója. A Nadirim című játékban az Ezeregyéjszaka meséinek történeteit élhetik át a játékosok. A játék sztorija nagyjából a következőképpen hangzik:

Réges-régen, az Örök Nap Birodalmában az öreg kalifa azért áldozta fel az életét, hogy a nap állandóan a birodalmának zenitjén tündököljön, és az Üresség Gonosz Istene, Nadir örök sötétségbe zárva raboskodjon az idők végezetéig. Azonban mostanra az emberek elvesztették hitüket, a szívükbe sötétség költözött, és a nap is kezd lenyugodni. Nadir öt követője is felbukkan, és már csak a játékosok által irányított hősök menthetik meg az Örök Nap Birodalmát attól, hogy az Örök Sötétség Birodalmává váljon.

A Nadirim, annak ellenére, hogy csupán egy böngészőből játszható MMORPG lesz, egész komoly felhozatallal rendelkezik. Gépigénye gyakorlatilag nem lesz, hiszen az egész játék 2D-s megvalósítást használ, egyedül csak egy böngészőprogram kell a futtatáshoz.

A játékban a többi MMORPG-hez hasonlóan lesz PvE, PvP, guildrendszer, csapatos, egyéni és guild-alapú küldetések sokasága, valamint öt egyedi, két teljesen eltérő irányba fejleszthető karakterosztály. Lehetünk harcosok, nomádok, karavánmesterek, banditák és bölcsek. Mindezen felül a mágikus tárgyak készítése, valamint az ezekkel való kereskedelem sem fog hiányozni a repertoárból.

A Nadirim küzdelmei némileg eltérnek majd a többi MMORPG-ben megszokottaktól, hiszen nem valós idejű, hanem jóval taktikusabb, körökre osztott harcrendszert használ a játék. A zárt bétateszt augusztusban indul, bárki jelentkezhet rá a játék hivatalos oldalán:

Zárt béta tesztelésre jelentkezés a hivatalos oldalon!

Azóta történt

Előzmények