Mythos: Hamarosan indul a hack&slash MMO bétája!

Aki hallott már az ex-Blizzard tagokból összeállt Flagship Studios-ról, vagy az általuk készített Hellgate: London-ról (Ami nem sikerült olyan jól, mint ahogyan kinézett), az bizonyára emlékszik még a Mythos című MMO-ra is, aminek a készítésébe még ugyan belefogtak, de befejezni már nem tudták a programot.

A játék először egy szimpla tesztprogramként kezdte pályafutását, ezzel tesztelték le ugyanis a Hellgate: London hálózati kódját. Később egy zárt bétát is indítottak belőle különálló projektként, viszont anyagi gondok miatt kénytelenek voltak leállítani a fejlesztését, és nem sokkal később a stúdió is feloszlott.

A Mythos azonban mégsem merül el a süllyesztőben, mert bár időközben az eredeti készítők újjáalakultak, és Runic Games néven kiadták a Torchlight című játékukat, a Mythos jogait megvásárolta a koreai illetőségű HanbitSoft, és most egy Diablo-hoz hasonló játékmenettel rendelkező, hack&slash MMORPG-t készítenek belőle.

A játék nálunk Mythos Europe címmel fog megjelenni, és az a Frogster Interactive lesz az európai kiadója, aki a Runes of Magic című MMORPG-t is felügyeli. A Mythos Europe szintén havidíjmentes lesz, és ugyancsak mikrotranzakciós módszerrel vásárolhatunk benne különféle extrákat, akárcsak a Runes of Magic esetében.

A játék nemsokára zárt béta fázisba lép, így aki jelentkezne tesztelőnek, az a lenti linken keresztül megteheti azt. Mivel a játéknak más az európai és az amerikai kiadója is, így két teljesen eltérő oldalon kell jelentkezni, erre majd figyeljetek oda.

Mythos Europe - Ez az európai oldal, itt jelentkezzetek a bétára.

Mythos.com - Ez pedig az amerikai oldal annak, aki US szerveren szeretne játszani.

Fontos még megjegyezni, hogy az európai szerveren való játékhoz a Yusho Account System oldalán, amerikai szerverek esetében pedig a Redbana US nevű oldalon kell egy ingyenes regisztrációt készíteni.