MWO: Azonnal bejuthatsz a bétába...

A Mechwarrior Online alkotói megfejelték a már korábban meghirdetett Founders programban való részvételért (értsd: befizetésért) járó előnyöket egy azonnali zárt béta hozzáféréssel. Ez korábban augusztus 8-ra volt meghirdetve a program résztvevőinek.

Most hogy aktuális lett a dolog, nézzük meg, mit is kapunk a pénzünkért?
A három verzió (Veteran, Elite és Legendary) különböző előnyökhöz juttatja vásárlóját. Ami közös mindháromban, az a béta hozzáférés, és a megfelelő fórum rang és jelvény (eszmei értéke megfizethetetlen).

A veterán verzió 30 dollárért cserébe a következőket adja:

- egy hónapnyi prémium account előfizetés;
- 40 dollár értékű C-jegy (ingame pénz);

Az Elite verzió előnyei 60 dollárért cserébe:


- egy szabadon választott mech a Founders program számára készített 4 (Atlas, Jenner, Hunchback, Catapult) közül, ellátva lifetime C-jegy bónusszal;
- két hónap prémium account előfizetés;
- 80$ értékű C-jegy

A legdrágább 120$-os Legendary titulussal járó előnyök:

- megkapja mind a 4 Founders mechet, a hozzávaló 25%os C-jegy bónusszal együtt;
- három hónap prémium account előfizetés;
- 80$ értékű C-jegy;
- a neve bekerül a játék készítői közé (nem kell nagy dologra gondolni, csupán a "credits"-nél lesz megemlítve);

Érdemes még tudni, hogy a Founders mechek nem foglalnak helyet a garázsban, és hogy a zárt béta idején már lehetőségünk van ingame pénzt vásárolni valódiért, amelyet a nyílt béta szakaszba lépéskor visszakapunk. A dolgok jelenlegi állása szerint a zárt és a nyílt béta között lesz az addig elért eredmények törlése, ergo a játék gyakorlatilag a nyílt béta szakaszba lépéssel indul - onnantól fogják számolni és számlázni a prémium előfizetéseket is. Sem a nyílt béta, sem a "megjelenés" időpontja nem ismert.

Azóta történt

Előzmények