Mozgolódás az új Call of Duty körül?

A videojátékok világában nem sok biztos dolog van, de az évenkénti új Call of Duty rész jó ideje már ide sorolható. Az, hogy ez jó-e a játékosoknak,  azt mindenki maga döntse el, de az biztos, hogy idén is megkapjuk az új CoD epizódunkat, amelyet ismét a Treyarch készít. Hogy milyen témát dolgoz fel az új epizód, azt hivatalosan még nem tudjuk, a legtöbben egy World at War folytatásnak, vagy egy Black Ops 3-nak örülnének.

Az iparág nagy szivárogtatói szerint (köztük shinobi602) szinte biztos, hogy az utóbbira kell számítani. Úgy tűnik, hogy lassan mozgolódás várható az új rész körül, a legutóbbi Black Ops 2 frissítés alkalmával például néhány új poszter jelent meg a játékban, amelyeken egy szellem QR-kód látható a Snapchat alkalmazáshoz, ahol egy rövid teaser videó látható.

 

Természetesen hivatalos bejelentés még nem történt a témában, de több mint valószínű, hogy nem véletlenül a Black Ops 2-ben bukkantak fel ezek a poszterek. Várjuk tehát az új rész leleplezését, amelyről a tervek szerint még az idei E3 előtt lehullik a lepel.

Azóta történt

Előzmények