Mortal Kombat: Komplete Edition - Nem lehet többé megvásárolni Steamen

Akik korábban már megvették a játékot, bármikor letölthetik és játszhatnak vele, de jelenleg nem lehet hivatalosan beszerezni a programot.

A 2011-ben megjelent Mortal Kombat egyfajta rebootja volt a népszerű szériának, azonban kezdetben csak a konzolos felhasználók élvezhették a verekedős játékot. Kicsivel több mint két éves várakozás után aztán PC-re is elérhető lett a Komplete Edition, amely tartalmazott minden korábban megjelent kiegészítőt is, azonban úgy tűnik, hogy utóbbi kiadással valamilyen jogi problémák adódhatnak. Bár biztosak vagyunk benne, hogy alig néhány embert érint, de mindenképp meg kell említenünk, hogy a Mortal Kombat: Komplete Edition jelenleg nem vásárolható meg Steamen és ennek az okát egyelőre nem tudjuk. Az adatlap szerint a kiadó kérésérenem árusítható a játék, de egyéb információt nem árultak el nekünk.

Egyelőre nem tudni, hogy valaha visszatér-e a Valve áruházába a Mortal Kombat: Komplete Edition, de az biztos, hogy aki már beszerezték a játékot, továbbra is bármikor letölthetik azt és játszhatnak vele.