Monster Hunter World - Érkezik az új kiegészítő

A világszerte vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom a minap bejelentette a Monster Hunter World Iceborne-t, a kritikusok által elismert és már több, mint 10 millió példányban elkelt program masszív kiegészítőjét, ami 2019. őszétől lesz elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC verzióról pedig a későbbiekben várhatók részletek. A  tartalmas Iceborne új küldetés rangokkal, helyszínekkel, szörnyekkel, mozdulatokkal és felszerelésekkel fogja bővíteni a játékot, valamint egy teljes új narratív élménnyel, ami onnan folytatja majd a történetet, ahol az a Monster Hunter: World abbahagyta. A kiegészítő használatához alapjáték szükséges, ami elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt. A kiegészítő további részleteit jövő tavasszal fogjuk megosztani.

A Monster Hunter World: Iceborne mellett számos további izgalmas tartalom elé néznek a Monster Hunter: World játékosok. A Capcom a CD PROJEKT RED közreműködésével egy igazán különleges kollaboráción dolgozik, hogy elhozza a The Witcher 3: Wild Hunt hivatásos szörnyvadászát, Ríviai Geraltot is az Új Világba 2019 elején. Az egyedi küldetések és teljesen új típusú játékmenet tökéletesen beleolvasztja majd a The Witcher 3 mély szerepjáték élményét a Monster Hunter: World világába. Emellett a autentikusabb kollaborációhoz még Geralt szinkronhangja is biztosított néhány frissen felvett új dialógust.

Mindeközben a különleges, négyes csapatokra osztott, összesen 16 fős Kulve Taroth Siege küldetés is visszatér 2018. december 20-án, ezúttal azonban a kolosszális szörny jóval szívósabb, Arch Tempered változatával, ami egyúttal értékesebb jutalmakat is jelent a vadászoknak. Újabb köszönetként a vadászoknak világszerte, a Monster Hunter: World első évfordulójának alkalmából 2019. januárjában megrendezésre kerül a The Appreciation Fest, ami új Gathering Hub dekorációkat, új megszerezhető különleges felszereléseket, valamint számos teljesen új küldetést hoz majd a játékosoknak.

Azon játékosok számára, akik még nem léptek be az Új Világban, 2018. december 12. 01:00 és 2018. december 17. 00:59 között ingyenesen megtehetik a Monster Hunter: World demójával PlayStation 4-en és Xbox One-on. A demóban a játékosok megtapasztalhatják a Monster Hunter: World izgalmait egészen 3 csillagos szintű küldetésekig és Hunter Rank 4-ig. Ez a demó rengeteg lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy megtapasztalják a számos küldetést, tárgykészítést, felszerelés fejlesztést, valamint a sorozat védjegyének számító kooperatív többjátékos akciót. Emellett a demó játékállása a teljesen játékba is átvihető, így onnan folytathatják kalandjukat, ahol abbahagyták.

Azóta történt