Modern Warfare 3 - új játékmód

Robert Bowling az Infinity Ward nevében a Twitteren tette közzé, hogy a hétvégén új játékmóddal bővül a Modern Warfare 3. Sajnos ehhez nem tette hozzá, hogy pontosan mire is számítsunk, de megígérte, hogy a holnapi napon bővebben is beszámol róla.

Tehát egy kis elő karácsonyi meglepetés az Infinity Wardtól, feltehetőleg annak örömére, hogy 16 nap alatt 1 milliárd dollárt hozott a játék. Érdemes még megjegyezni, hogy a csalóknak már összesen 5000 órányi bant osztottak ki, vagyis pörögnek a számok rendesen a Modern Warfare 3 körül.

Azóta történt

  • Modern Warfare 3 - videoteszt

    Az Activision Call of Duty szériájának legújabb darabja és egyben a Modern Warfare sorozat lezáró része nem kevesebbre hivatott mint, hogy 2011 végén is megdöntse a korábbi eladási rekordokat.

  • Modern Warfare 3 DLC januárban

    Az Infinity Ward vezetője bejelentette az MW3 első DLC-jét.

  • Modern Warfare 3: Kilenc hónap alatt 20 DLC várható

    Az Activision bejelentette, hogy a következő háromnegyed évben mintegy 20 DLC érkezik a MW3-hoz, melyek többségét csak a Call of Duty: Elite előfizetők fogják megkapni.

  • Modern Warfare 3: Map Pack 1 márciusban

    A Call of Duty: Elite tulajdonosai már játszhatnak az első kiegészítéssel, azonban akik nem rendelkeznek Elite előfizetéssel, azok csak márciustól játszhatnak az új tartalmakkal.

Előzmények