Modern Warfare 3: Content Collection 2 DLC bemutató

Az Activision és az Infinity Ward bejelentette a Modern Warfare 3 című háborús FPS játék újabb DLC csomagját, ami a Content Collection 2 nevet kapta. A csomag különlegessége, hogy ezúttal az új pályák mellé egy extra játékmódot is kapunk. A Face Off módban 1v1 vagy 2v2 meccseket vívhatunk az erre a célra készített, kis méretű pályákon.

Az első két Face Off pályát ingyen kapjuk a játékhoz. Ezek a következők lesznek: Aground (egy hajóroncs Skócia partjainál) és Erosion (egy Olaszországban található apró, romos városka, háttérben a kitörni készülő Vezúv vulkánnal). Ezek május 15-én válnak elérhetővé a CoD Elite tagok számára, tizenhatodikától viszont minden XBOX360-tulaj letöltheti őket.

Természetesen kapunk "hagyományos" helyszíneket is, melyek közül a Getaway (egy Brazil tengerparton található kastély), és a Lookout (egy megfigyelőállás Afganisztánban) teljesen új lesz, de a csomag tartalmazni fogja az Elite tagok számára már elérhető Sanctuary, Foundation és Oasis nevű pályákat is.

A Special Ops játékmódot két új küldetéssel is gazdagítja a DLC, az Ironclad helyszínen az egyjátékos hadjárat hamburgi pályájának eseményei folytatódnak, melyben egy tankcsata is szerepelni fog. A Killswitch pedig egy vadonatúj pálya lesz, melyben egy Oroszországi kikötő szépségeit csodálhatjuk meg.

A Modern Warfare 3: Content Collection 2 megjelenése május 22-én várható, a CoD Elite Premium előfizetők viszont már 15-én letölthetik az egész csomagot. Ami az árat illeti, szerintem már mindenki kívülről tudja: 1200 MS Pontot (15 USD-t) kell érte kiperkálnunk. A DLC egyelőre csak XBOX360-on jelenik meg, a PS3 és PC tulajdonosoknak várniuk kell rá addig, amíg letelik az exkluzivitás ideje.

Megjegyzés: A forrásoldalon további képeket tekinthettek meg a DLC-ből.

Azóta történt

Előzmények