Modern Warfare 3: A Call of Duty Elite problémákkal küzd

A Call of Duty Elite egy új szolgáltatás, melynek létezik ingyenes és fizetős változata is, utóbbinak természetesen meglesznek a maga előnyei, melyek arra sarkallják a vérbeli CoD fanokat, hogy havonta tejeljenek az Activisionnak, még a játék megvétele után is.

A Modern Warfare 3 Hardened Edition egy évnyi Call of Duty Elite tagságot fog tartalmazni, így aki megvásárolja, az hozzájuthat ezekhez az előnyökhöz. Az alábbi interjúban azt magyarázzák el nekünk, hogy mik azok a különbségek, melyek miatt érdemes lesz előfizetni a Call of Duty Elite szolgáltatás prémium formájára. Lássuk:

Azonban nem minden alakult úgy, ahogyan azt eredetileg tervezték. Kezdődött azzal, hogy múlt hét pénteken elhalasztották a Call of Duty Elite debütálását PC-n, azaz a konzolosok előbb férhetnek majd hozzá ennek előnyeihez, mint az asztali géppel rendelkezők. Arra hivatkoztak, hogy a PC egy nem biztonságos platform és mint ilyennek, előbb létre kell hozni egy megfelelően védett játékkörnyezetet. Hogy ez mikor lesz, természetesen nem kötötték az orrunkra, a szokásos "When it's done" szöveggel mosták kezeiket.

Hétfőn azután elindult a szolgáltatás konzolokon, azonban a játékosok akkora számban akarnak regisztrálni rá, hogy azóta is problémák adódnak a bejelentkezéssel és egyéb autentikációkkal. Megnyugtatnak mindenkit, hogy amennyiben hibás jelszó miatt nem tudnak belépni vagy más egyéb problémájuk van, nem kell kétségbeesni, már dolgoznak a hiba elhárításán.

Szintén nem kell aggódniuk azoknak a játékosoknak sem, akik elért eredményeiket vagy adataikat féltik, hiszen a rendszer mindent rögzít, beleértve a Modern Warfare 3 játék közbeni eredményeit is, és mindenki meg fogja azt találni a sikeres regisztrációt követően.

Azóta történt

Előzmények